Skip to content

Portfólió

Hotel Clark Budapest

Mi a Hotel Clark titka? Egyszerű a válasz. A Hotel Clark Budapest egy igazi szeretetmárka, amelyet a világ legjobb csapata épít a Clark már második éve szerepel a legjobb 25 európai hotel megtisztelő sorában (Top 25 Hotels Europe) és az idei évben egyedüli magyar szállodaként nyerte el ezt a megtisztelő elismerést.

Hillside Offices

A 2018-ban átadott, egyedi mikrokörnyezetben elhelyezkedő Hillside Offices közvetlenül a MOM Park szomszédságában, az élénken pezsgő üzleti- és lakóövezet határán helyezkedik el. A HillSide Offices olyan inspiratív helyet és légkört biztosít bérlőinek, amely ötvözi magában a pulzáló belvárost, az üzleti szféra célorientáltságát és a Hegyvidék nyugalmát.

YAMA Budapest

Modern, dinamikus, prémium – így jellemezhető leginkább a főváros legújabb, csúcskategóriás étterme, a YAMA, amely igazi páratlan gasztronómiai utazást és kompromisszummentes kikapcsolódási élményt kínál az odalátogatóknak. A yama az éttermi élményt középpontba helyezve mutatja be, hogy hogyan válik a gasztronómia, kortárs művészetté.

MODERO Health Concept Hotel Sárvár

Sárvár Magyarország kiemelt turisztikai régiói közé tartozik, az ország egyik legkedveltebb és leglátogatottabb városa . Ez a jó hírnév és a páratlan természeti adottságok adták az ihletet, hogy valami igazán különlegeset, egyedit álmodjunk és egy páratlan, semmi máshoz nem fogható turisztikai koncepciót valósítsunk meg itt.  

“Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szeresd, amit csinálsz”

Ray Kroc